4D & Inventive


De 4D SQL Database is een geïntegreerd ontwikkelingsplatform dat alle database componenten bevat die u nodig heeft om professionele applicaties te produceren en te distribueren. 4D biedt u de mogelijkheid om multiplatform te werken en te ontwikkelen. Onderdelen die u ontwikkelt op een Apple platform zijn direct inzetbaar op Windows systemen en omgekeerd. In een omgeving voor meerdere gebruikers kunnen zowel Mac als Windows gebruikers gelijktijdig een oplossing ontwikkelen en/of gebruiken.

Voor de distributie van de 4D SQL programmatuur voor de Nederlandse markt is Inventive ERP Software de officiële distributeur. Inventive Software werkt zelf ook op het 4D platform en is sinds het eerste uur een 4D ontwikkelaar. Inventive Software heeft inmiddels 30 jaar ervaring met het ontwikkelen op het 4D platform en kan daardoor andere 4D ontwikkelaars op hoog professioneel niveau ondersteunen. 

Meer informatie :4D SQL Server


Time to market

In zaken is timing essentieel en het is altijd beter om u in de kop van het peloton te bevinden. 4D biedt u een grote flexibiliteit ten opzichte van de steeds wijzigende regels van het vak en een sterke ontvankelijkheid voor de veranderende behoeften van uw klanten. Dit alles resulteert in een snellere return on investment, een alom gewaardeerde kwaliteit.

Compatibiliteit

4D zet zich in, enerzijds, de best mogelijke compatibiliteit te bewaren met de bestaande oplossingen ontwikkeld met vorige versies en, anderzijds, de nieuwe normen en recente technologieën te integreren. 4D oplossingen zijn niet alleen zeer concurrentieel, ze zijn tevens uitermate samenwerkend. 

Schaalbaarheid

Een zakelijke oplossing moet evolueren en groeien in het tempo van het bedrijf. Oplossingen die zijn gemaakt met 4D kunnen zich aanpassen aan verschillende bedrijfsmodi en schalen van gebruik, zonder opnieuw alles vanaf nul op te bouwen. Een 4D toepassing oorspronkelijk ontworpen voor een enkele gebruiker kan de volgende dag honderden anderen aan.

Total cost of ownership

Besparen is geen kwestie van speciale aanbiedingen, solden of neerwaarts herziene functionaliteit. Het gaat vooral om het aanbieden van oplossingen precies evenredig aan uw behoeften. De unieke capaciteit van 4D om zich aan te passen aan de grootte van uw bedrijf en zich perfect te integreren met uw systemen, laat u niet alleen toe uw geld te besparen maar ook uw tijd.