Diensten & Service


Inventive biedt u één aanspreekpunt voor uw ERP oplossing. U doet direct zaken met de producent en dat is voorwaarde voor maximale efficiency bij de implementatie van uw ERP oplossing! 

Dienstverlening staat dan ook in hoog vaandel bij Inventive Software. Om aan onze klanten een optimale dienstverlening te kunnen bieden, heeft Inventive Software een groot aantal diensten ontwikkeld waarvan u gebruik kunt maken. Onze dienstverlening omvat alle fasen van de automatisering van uw bedrijfsprocessen.


Projectmanagement


Waarom kiest een patiënt het liefst een ervaren chirurg, die de gewenste operatie frequent uitvoert? Gewoon omdat de kans op succes aantoonbaar groter is. Zo is het ook met ERP-implementaties. Een softwarebedrijf dat met haar eigen ontwikkelde software en met een vast team jaar in jaar uit implementaties uitvoert, scoort beter, zeker wanneer er daarnaast grote aandacht wordt besteed aan professioneel account- en projectmanagement.

Het succes van een implementatie is afhankelijk van zowel de inbreng van de opdrachtgever als van Inventive Software. Inventive Software heeft beproefde methoden ontwikkeld voor het plannen, managen, uitvoeren en controleren van de werkzaamheden, die aan de orde komen tijdens het analyseren, ontwerpen, ontwikkelen, testen, implementeren en onderhouden van de programmatuur.


Implementatie


Het invoeren van een nieuw informatiesysteem is een ingrijpende gebeurtenis voor elke organisatie. Het kiezen van een ERP-systeem is niet alleen een kwestie van het kiezen van een softwarepakket, maar betekent bovenal het kiezen voor een partner, die voor u klaar staat en met u meedenkt gedurende het gehele implementatieproces en daarna. De implementatie vereist een duidelijk plan, met heldere deadlines en oog voor details.In het implementatiedraaiboek wordt aan alle aspecten, die een rol spelen gedacht, zoals: installatie van een testomgeving, conversie van bestanden, de ontwikkeling van lay-outs of templates, training van gebruikers en extra ondersteuning gedurende de eerste operationele fase. Zo zorgt Inventive Software voor een naadloze overgang naar het nieuwe informatiesysteem.


De consultants van Inventive Software hebben kennis van administratieve, logistieke en projectmatige productieprocessen en hebben veel ervaring met de implementatie van de programmafuncties van Inventive bij verschillende soorten organisaties. Zij ondersteunen, adviseren en helpen u gedurende het gehele implementatieproces. De consultant stelt met u een gedetailleerd plan op voor de invoering van het nieuwe informatiesysteem, inclusief deadlines voor de diverse fasen van het implementatietraject.


Servicedesk


Klanten, die beschikken over een geldig onderhoudscontract, hebben tijdens kantooruren recht op ondersteuning van onze Servicedesk consultants. U kunt aan hen vragen stellen over het gebruik van de programmatuur, maar u kunt ook verzoeken indienen voor het verbeteren van bepaalde programmafuncties. Onze service consultants kunnen bij het beantwoorden van uw vragen gebruik maken van een 'schermovername'. Hierdoor kan onze service consultant meekijken op uw beeldscherm. De kosten van deze service consultants worden maandelijks doorberekend en gespecificeerd via tickets.


Software onderhoud


De dienstverlening van Inventive Software stopt niet zodra Inventive in uw organisatie is geïmplementeerd. Inventive wordt voortdurend verbeterd en uitgebreid. Door uw onderhoudscontract kunt u altijd beschikken over de meest recente versie van Inventive met daarin alle vereiste technische en wettelijke aanpassingen. Hierdoor is de continuïteit en het probleemloos functioneren van uw informatiesysteem gegarandeerd.


Software ontwikkeling


Inventive ontwikkelt haar eigen software. Dat doen wij in eerste instantie voor uitbreidingen, verbeteringen en periodiek het compleet vernieuwen van ons ERP-pakket. Inventive treedt daar zelf als opdrachtgever op. De specificaties hiervoor ontstaan op basis van behoeften en wensen van klanten, marktontwikkelingen en wettelijke verplichtingen. Daarnaast hebben vooral grote organisaties behoefte aan specifiek maatwerk, waarvoor zij zelf de specificaties aanleveren. Inventive vertaalt deze specificaties in een functioneel en technisch ontwerp. Na goedkeuring door de opdrachtgever ontwikkelt Inventive Software deze specifieke programmatuur op de verschillende platforms: Windows, Apple en het Internet. Alvorens deze software wordt geïntegreerd in het standaard ERP-pakket, wordt door de klant en Inventive intensief getest.

Inventive heeft ook klanten, die zelf een geheel eigen pakket willen ontwikkelen en de software-ontwikkeling aan Inventive uitbesteden. Die maakt daarbij gebruik van haar eigen softwarebibliotheek en ontwikkelingsprocedures, zodat ook deze klanten kunnen blijven profiteren van nieuwe ontwikkelingen binnen Inventive Software.


Trainingen


Een training is het perfecte middel om beter en sneller te leren werken met Inventive. Een training kunt u volgen op uw eigen locatie of op kantoor bij Inventive. Het volgen van een training betekent op alle vlakken meer effectiviteit en rendement bij het in gebruik nemen van ons ERP-pakket. Inventive Software geeft onder meer de volgende trainingen:

• Basistraining
• Opfristraining
• Training Tools en navigatie
• Training Functioneel Applicatiebeheer 
• Training Technisch Applicatiebeheer
• Training Powerviews & Desktops