Versies vergeleken

Uitleg

  • Deze regel is toegevoegd.
  • Deze regel is verwijderd.
  • Opmaak is veranderd.

Ivsiframewfixedaspect
iframeidivsIframeFARAM
URLhttps://player.vimeo.com/video/218751468


Wat vinden wij belangrijk?


Inventive is het ERP platform voor het Nederlands bedrijfsleven. Wij begrijpen het unieke DNA van de strategie en organisatie van onze relaties, het DNA waardoor zij zo succesvol zijn. Onze relaties zien dat de ERP oplossing hun unieke DNA en onderscheidend vermogen versterkt.

Wij ondersteunen de samenwerking binnen en tussen organisaties door de verzameling van kennis te faciliteren, te structureren en te rapporteren. Wij bieden de garantie op één werkelijkheid, door eenduidige, geborgde en deelbare rapportages, toepasbaar in iedere unieke omgeving. Wij creëren waarde en succes door ieder te laten werken hoe hij wil, met de juiste combinaties en te rapporteren zoals het moet.

Wij onderscheiden ons daarmee van onze concurrentie door uiterst snel, in combinatie met het standaardpakket, maatwerkprogrammatuur te ontwikkelen, die aansluit op de vereisten van onze klanten. Inventive heeft daarom het Inventive DNA model ontwikkeld voor het activeren en deactiveren van applicaties zodat de dienstverlening van Inventive – in tegenstelling tot separaat maatwerk – schaalbaar is voor onze klanten.


Meer dan 1.300 ERP functies geïntegreerd in één platform


In Inventive worden uw administratieve en bedrijfsprocessen optimaal en tot in de kleinste details geïntegreerd. Inmiddels biedt het ERP-platform 1.300 geïntegreerde ERP-functies die allen beschikbaar zijn op Windows, Apple, de Cloud en apps voor smartphones of tablets. De Apps zijn zowel beschikbaar voor iOS als Android en zijn tevens te downloaden voor demonstratiedoeleinden. 

Het Inventive ERP-platform kenmerkt zich door gebruiksvriendelijkheid, uitgebreide mogelijkheden, aansluiting op technische wereldstandaards en een open communicatie met systemen van derden. Inventive biedt hiermee een all-inclusive ERP-oplossing die beschikbaar is op uw eigen server en netwerk of in de Cloud (Inventive Online) waardoor u 24 uur per dag en 7 dagen per week overal ter wereld de beschikking heeft over uw ERP-oplossing.

Onze

filosofie

uitgangspunten


De Single Source of Truth is het uitgangspunt voor ieders handelen op operationeel, tactisch én strategisch niveau. De Single Source of Truth is vereist om één business value te creëren. En één business value betekent één definitie met één waarde. Zo begrijpt iedereen van elkaar wat hij of zij bedoelt en wordt integraal management mogelijk. Het Inventive ERP platform biedt die Single Source of ThruthTruth.

Many apps in, one report out. Niet het ontwikkelen van applicaties en tools, maar het integreren hiervan in het bedrijf bepaalt het succes van organisaties. De samenwerking tussen alle partijen vraagt om het verzamelen, structureren en rapporteren van data in een begrijpelijk en deelbaar format. Met zoveel partijen en nog veel meer data is het noodzakelijk om goed te kunnen communiceren en te kunnen vertrouwen op één bron.

Digitale transformatie, internet is allesomvattend. Organisaties gaan steeds meer digitale waarde genereren en hebben daarvoor de juiste partners nodig om dit te realiseren. Gezamenlijk bouwen deze organisaties en hun partners aan de digitale organisatie van de toekomst. Zo werken zij aan schaalbaarheid. Zo werken zij aan hun uitdagingen.


Meer informatie over onze producten en diensten


Inventive biedt u één aanspreekpunt voor uw ERP oplossing. U doet direct zaken met de producent en dat is voorwaarde voor maximale efficiency bij de implementatie van uw ERP oplossing! Dienstverlening staat dan ook in hoog vaandel bij Inventive Software. 

Om aan onze relaties een optimale dienstverlening te kunnen bieden, heeft Inventive Software een groot aantal diensten ontwikkeld waarvan u gebruik kunt maken. Onze dienstverlening omvat alle fasen van de automatisering van uw bedrijfsprocessen.

UI Children
columns3
displayblock
sorttitle
 

Viewtracker
hidetrue