Versies vergeleken

Uitleg

 • Deze regel is toegevoegd.
 • Deze regel is verwijderd.
 • Opmaak is veranderd.

Ivsiframewfixedaspect
iframeidivsIframeFARAM
URLhttps://player.vimeo.com/video/218751468

Inventive ERP Software is sinds 1987 actief in de ERP branche en was in Nederland het eerste ERP systeem voor Apple computers en het eerste ERP systeem wat de grafische user-interface van Windows ondersteunde. Wij bieden u meer dan 1.300 geïntegreerde ERP-functies die beschikbaar zijn op Windows en Apple computers, de Cloud en apps voor smartphones of tablets. Wij hebben onze USP's kort en bondig voor u op een rij gezet:


 • ÉÉN AANSPREEKPUNT

  Inventive ERP Software biedt u één aanspreekpunt voor uw ERP oplossing. U doet direct zaken met de producent en dat is voorwaarde voor maximale efficiency bij de implementatie van uw ERP oplossing! Dienstverlening staat bij ons hoog in het vaandel. Onze dienstverlening omvat alle fasen van de automatisering van uw bedrijfsprocessen.

 • ÉÉN WAARHEID

  De Single Source of Truth is het uitgangspunt voor ieders handelen op operationeel, tactisch én strategisch niveau. De Single Source of Truth is vereist om één business value te creëren. En één business value betekent één definitie met één waarde. Zo begrijpt iedereen van elkaar wat hij of zij bedoelt en wordt integraal management mogelijk.

 • ORGANISATIES ZIJN UNIEK

  Wij begrijpen het unieke DNA onze relaties, het DNA waardoor zij succesvol zijn. Onze relaties zien dat de ERP oplossing hun unieke DNA en onderscheidend vermogen versterkt. Wij ondersteunen de samenwerking binnen en tussen organisaties door de verzameling van kennis te faciliteren, te structureren en te rapporteren. 

 • ALL-INCLUSIVE ERP OPLOSSING

  Inventive ERP Software biedt een all-inclusive ERP oplossing die beschikbaar is op uw eigen server en netwerk (On-Premise) of in de Cloud (Inventive Online) waardoor u 24 uur per dag en 7 dagen per week overal ter wereld de beschikking heeft over uw ERP-oplossing. Naast ERP via de webbrowser biedt Inventive u tevens een App die meer dan 1.300 ERP functies bevat. Zowel de iOS als Android app zijn te downloaden voor demonstratie doeleinden.

 • STANDAARD SOFTWARE

  Wij onderscheiden ons van onze concurrentie door uiterst snel, in combinatie met het standaard software, maatwerkaanpassingen door te voeren. Inventive ERP Software heeft daarom het Inventive DNA model ontwikkeld voor het activeren en deactiveren van functionaliteit, zodat de dienstverlening van Inventive ERP Software – in tegenstelling tot separaat maatwerk – schaalbaar is voor onze gebruikers.

 • MANY APPS IN, ONE REPORT OUT

  Niet het ontwikkelen van applicaties en tools, maar het integreren hiervan in het bedrijf bepaalt het succes van organisaties. De samenwerking tussen alle partijen vraagt om het verzamelen, structureren en rapporteren van data in een begrijpelijk en deelbaar format. Met zoveel partijen en nog veel meer data is het noodzakelijk om goed te kunnen communiceren en te kunnen vertrouwen op één bron.

UI Children
columns4
displayblock
sorttitle
 

PROBEER ONZE ONLINE DEMO !

Onderstaand is een read-only administratie van de Inventive ERP Software. Wilt u de Inventive ERP Software tijdelijk kosteloos uitproberen? Neem dan contact op met ons salesteam en vraag een evaluatielicentie aan. Dit kan middels email of telefonisch via 070-3368080. 


EEN APP VOOR ZOWEL IOS ALS ANDROID

Naast het Web ERP via de browser biedt Inventive u tevens een App die meer dan 1.300 ERP functies bevat. De Inventive App maakt gebruikt van hetzelfde web framework als die het Web ERP aanspreekt. Er bestaat hierdoor maar één business logica die zowel gebruikt wordt voor het web-server model als voor de App's. Zowel de iOS als Android app zijn te downloaden voor demonstratie doeleinden. 

Viewtracker
hidetrue
renderusernamesfalse
dateformat14
Image Modified