Versions Compared

Key

  • This line was added.
  • This line was removed.
  • Formatting was changed.

Productie & Planning

Heeft uw organisatie te maken met complexe planningsstructuren van mensen en middelen? Door een goede productieplanning op te zetten, kunt u de kosten laag en de klanttevredenheid hoog houden. Voor een goede planning heeft u echter altijd de meest actuele informatie nodig. Deze informatie moet snel worden verzameld, zodat u deze vervolgens kunt analyseren aan de hand van betrouwbare overzichten. 

Door gebruik te maken van de rapportagemogelijkheden in Inventive kunt u uw onderneming beter sturen en uw projecten op korte en lange termijn efficiënter plannen. Het deelsysteem Productie & Planning biedt u functionaliteit om het productieproces van artikelen te ondersteunen en administratief te begeleiden. Het deelsysteem Productie & Planning bestaat uit de hier onder vermelde modules.

UI Children
columns4
displayblock
sorttitle

Demonstratie Inventive Online

Het Inventive ERP-platform kenmerkt zich door gebruiksvriendelijkheid, uitgebreide mogelijkheden, aansluiting op technische wereldstandaards en een open communicatie met systemen van derden. Inventive biedt hiermee een all-inclusive ERP-oplossing waardoor u 24 uur per dag en 7 dagen per week overal ter wereld de beschikking heeft over uw ERP-oplossing. 

Webaccess
MenuID0
Demotrue

Viewtracker
hidetrue
  Ivshidepagetitle