Versions Compared

Key

  • This line was added.
  • This line was removed.
  • Formatting was changed.

Projecten & Uren

Bij complexe en grote projecten zijn klanten kritischer op het resultaat. Uw klant verwacht een goede oplevering van het project binnen het gestelde financiële kader. Het is dan ook van belang dat alle projectinformatie wordt vastgelegd in een centraal systeem, zodat u altijd de meest actuele projectgegevens bij de hand heeft.

Het deelsysteem 'Projecten & Uren' van Inventive helpt u hierbij. Binnen het Inventive pakket fungeert de projectadministratie als een 'kapstok' waaraan u uw inkopen, verkopen, uren en overige gegevens kunt koppelen. U kunt niet alleen externe projecten aanmaken, ook voor interne doeleinden kunnen projecten worden gedefinieerd.

Voorbeelden hiervan zijn interne ontwikkelingsprojecten en andere bijzondere activiteiten, waarvan de bestede tijd wordt geregistreerd. Door gebruik te maken van dit deelsysteem kunt u meer inzicht verkrijgen in uw projecten en ervoor zorgen dat de projectresultaten verbeteren. Het deelsysteem Projecten & Uren bestaat uit hieronder vermelde modules. 

UI Children
columns4
displayblock
sorttitle

Demonstratie Inventive Online

Het Inventive ERP-platform kenmerkt zich door gebruiksvriendelijkheid, uitgebreide mogelijkheden, aansluiting op technische wereldstandaards en een open communicatie met systemen van derden. Inventive biedt hiermee een all-inclusive ERP-oplossing waardoor u 24 uur per dag en 7 dagen per week overal ter wereld de beschikking heeft over uw ERP-oplossing. 

Webaccess
MenuID0
Demotrue


Viewtracker
hidetrue
 
Ivshidepagetitle