Versions Compared

Key

  • This line was added.
  • This line was removed.
  • Formatting was changed.

...

Dit houdt in dat bij het inloggen in de Inventive applicatie enkele wijzigingen zijn doorgevoerd. Zo is het nu ook mogelijk om met een persoonlijk e-mailadres als gebruikersnaam in te loggen. Meer informatie over de werking van deze functionaliteit kunt u raadplegen in het desbetreffende kennisbankartikel

Persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord
Om na de migratie in te kunnen loggen in de Online applicatie, kunt u dus uw persoonlijke e-mailadres invoeren als gebruikersnaam. Dit e-mailadres is gelijk aan het adres waarop u deze e-mail ontvangt. Naast de gebruikersnaam wijziging is voor de eerste inlog ook een nieuw, door Inventive gerealiseerd, wachtwoord vereist. Vanwege privacy redenen, sturen wij u een separate e-mail met daarin uw tijdelijke wachtwoord. Na de eerste keer inloggen, raadt Inventive u aan dit wachtwoord te wijzigen naar een wachtwoord van eigen keuze. Let wel op dat u pas na zondagmorgen 4 november 11.00 uur kunt inloggen met deze nieuwe gegevens.

Wij hopen u hierbij voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u echter vragen hebben, dan kunt u hiervoor contact opnemen met Inventive via 070-3368080 of via services@inventive.nl.

Viewtracker
hidetrue