Besprekingsverslagen

De module besprekingsverslagen wordt ingezet om verslagen vast te leggen van interne en externe besprekingen. Door centrale vastlegging ontstaat een gestructureerd overzicht van alle overleg dat heeft plaatsgevonden en kan iedereen (indien geautoriseerd) in de organisatie snel alle relevante informatie oproepen.

Via het digitaal archief kan men bijvoorbeeld aanvullende documentatie opslaan, zodat alles op één plaats beschikbaar is. Via Powernavigatie zijn op relevante plaatsen, zoals de relatiekaart en de projectkaart alle besprekingsverslagen opvraagbaar. Uiteraard kan men ook via de zoekfunctie langs alle beschikbare invalshoeken een bepaalde selectie van verslagen maken.  Het tabblad Algemeen bevat een aantal stamgegevens, zoals datum en tijd, klant, deelnemers, omschrijving en eventueel een project.

Via het tabblad Verslag kan men de tekst van het besprekingsverslag intypen. Hier zijn de velden "Verslag" en "Rondvraag" beschikbaar. Individueel kan worden bepaald hoe deze velden worden gebruikt. In de meeste gevallen wordt een opsplitsing gemaakt tussen een "publieke" versie en intern commentaar. Door opsplitsing in twee velden kan men bij rapportages gemakkelijk kiezen welke informatie men wil afdrukken. De tabbladen voor kenmerken en eigen velden werken op vergelijkbare wijze als bij relaties en contactpersonen.