Inventive Financials

Altijd en overal inzicht in uw financiën dankzij onze volledig geïntegreerde administratie-oplossing.

Plan direct een demo

Meer controle en gedetailleerde financiële rapportages

Financiële rapportages ontstaan met onze volledig in ERP en Field Service geïntegreerde software direct vanuit verkoop, productie, inkoop, voorraad en service. U heeft dus altijd op één plek een actueel overzicht van alle financiële KPI’s. Inclusief zaken als onderhanden werk en de waardering van uw voorraad. Inventive Financials is cloud-based, dankzij slimme apps beschikbaar via elk apparaat, en toegankelijk voor uw accountant.

Modules

Inventive Financials is modulair opgebouwd en is dus volledig naar eigen behoefte in te richten. Bovendien is de software gemakkelijk in gebruik, dankzij een intuïtieve gebruikersinterface voor elk apparaat. Zo automatiseert en beheert u uw financiële administratie eenvoudig en overzichtelijk op één plek.
Sturen op KPI's

Stel uw eigen financiële dashboard samen en stuur op de KPI's die voor uw onderneming van belang zijn. Voeg informatie uit andere systemen toe om optimaal overzicht over uw business te krijgen.

Debiteurenmanagement

Beheer uw debiteuren op een gemakkelijk en slimme manier. Verstuur aanmaningen direct vanuit het systeem en gebruik een negatieve betalingsstatus om andere bedrijfsprocessen automatisch te blokkeren.

Project accounting

Creëer financiële grip op uw projectgestuurde productie. Monitor uw projecten van budget tot realisatie en van facturatie tot betaling. Krijg inzicht in project gerelateerde kosten zoals materialen, inkoop en uren.

Multi-company

Voer boekhoudingen voor meerdere ondernemingen en consolideer resultaten.

Rolgebaseerd

Definieer rollen en rechten zodat iedereen binnen de organisatie de juiste informatie kan raadplegen en bewerken. Rapporteer relevante informatie naar verschillende stakeholders van uw project.

eFacturatie

Ontvang en verzend facturen elektronisch volgens de PEPPOL/Simplerinvoicing standaard. Hiermee bent u direct verbonden met alle aangesloten bedrijven.

Samenwerken met uw accountant

Inventive Financials is volledig cloud-based, dus uw accountant kan op afstand inloggen.

ISAE3402 gecertificeerd

Inventive financials voldoet aan de strenge ISAE3402 certificering.

Sterk track record

Meer dan 250 bedrijven gebruiken Inventive Financials, in de meeste gevallen in combinatie met Inventive ERP of Field Service.

Implementatie volgens best-practice

Onze eigen implementatie consultants implementeren volgens best-practice. Dat betekent dat u direct profiteert van ervaring uit uw branche én het zorgt voor een kortere implementatietijd en lagere kosten.

Meer weten over Inventive Financials?

Bel mij voor een introductiegesprek en ontdek hoe we u kunnen helpen bij het optimaliseren van uw financiële administratie.

Michael van Berckel(070) 336 80 80mvanberckel@ecisolutions.com

Liever een (online) demo?

Plan een demo