Inventive Field Service

Help uw buitendienst succesvol op weg met onze slimme Field Service software. Inventive het mogelijk om door online tools en apps volledig papierloos te werken. Met behulp van Inventive Field Service automatiseert u eenvoudig de planning van uw buitendienst en beschikt u altijd over real-time inzichten.

Breng uw installatie, service en support naar het volgende niveau met Cloud Software

Een feilloos functionerende buitendienst gaat zoveel verder dan digitale service- of werkbonnen. Want voordat een buitendienstmedewerker vertrekt hebben sales, calculatie, projectmanagement, productiemedewerkers en planners vaak al een belangrijke basis gelegd voor succesvolle service. Breng alle partijen op één plek bij elkaar, zodat u uw klant optimaal van dienst kunt zijn met cloud-based software.

Meer weten? Neem contact op

Modules

Inventive Field Service is modulair opgebouwd en is dus volledig naar eigen behoefte in te richten. Bovendien is onze Field Service software gemakkelijk in gebruik, dankzij een intuïtieve gebruikersinterface voor elk apparaat. Zo beheert u uw buitendienst eenvoudig en overzichtelijk op één plek.
Contract management

Leg service schema's en garantie afspraken vast. Beheer daarnaast uw SLA's en zorg voor een duidelijke facturatie op basis van de gemaakte contractafspraken.

Resource plannning

Plan uw buitendienst projecten, medewerkers en resources efficiënt in, in een digitaal planboard met 'drag and drop'. Óf laat dit automatisch inplannen vanuit een digitale werkbon. Lees meer

Mobiele service app

Volg werkzaamheden op vanuit de Mobiele Service App en laat de klant direct aftekenen op locatie met onze Mobiele Service App, gemaakt voor optimale samenwerking met uw Field Service. Lees meer

CRM en Field sales

Beheer inbound leads en verrijk lead data vanuit externe bronnen. Plan en stuur field sales aan voor opnames en offertes. Lees meer

Uren- en materiaalregistratie

Registreer materialen in een 'mobiel' magazijn en boek automatisch uren en reistijd op een servicebon of project. Alle uren worden direct geboekt in het geïntegreerde Inventive Financials.

Medewerkers & HRM

Leg vast welke skills en certificaten uw medewerkers hebben. Gebruik slimme tools voor planning, urenregistratie en ziekmelding.

Afhandeling inleners

Verlaag de werklast en verkort de facturatie tijd door inleners direct uren te laten schrijven in onze Field Service software.

Slimme routeplanning

Automatiseer de planning van uw onderhoudswerkzaamheden en verhoog de werkcapaciteit van uw buitendienst met onze slimme routeplanning. Lees meer

Digitaal archief

Maak foto's op locatie en sla deze direct op in het Digitaal archief. Vindt deze vervolgens eenvoudig terug onder uw relatie en/of project.

Geïntegreerde tools & Apps voor de buitendienst

Verschillende geïntegreerde tools & apps maken het mogelijk om uw buitendienst zorgeloos op pad te sturen. Doordat Inventive Field Service volledig cloud-based is, werkt uw buitendienst direct vanuit het ERP-systeem. Zo verlaagt u de werkdruk voor de administratie en voorkomt u administratieve fouten.

Plan een kennismaking in

Klanten & case studies

Vebo Liftsupport

Het moderniseren, onderhouden en repareren van liften behoort tot de dagelijkse werkzaamheden van Vebo Liftsupport. Met een 24/7 storingsdienst en een team van eigen vakbekwame monteurs heeft Vebo meer dan 600 liften in beheer.

PTH Groep

De PTH Groep biedt complete audiovisuele oplossingen voor bedrijfsleven, onderwijs en overheid.

NFGD

De NFGD is een van de marktleiders op gebied van audiovisuele oplossingen en verkoopt, installeert, onderhoudt AV-installaties en AV-content door heel Nederland.

Gerretsen Wijhe

Gerretsen Wijhe is een totaalleverancier van kwalitatieve machines, installaties & diensten en heeft zich ontwikkeld als gerenommeerd leverancier van, bewerkingsmachines voor hout en kunststof, afzuiginstallaties en verbrandingsinstallaties.

Enthoven Techniek

Enthoven Techniek in Den Hoorn adviseert, ontwerpt en bouwt technische installaties voor de glastuinbouw en utiliteit.

Implementatie volgens best-practice

Onze eigen implementatie consultants implementeren volgens best-practice. Dat betekent dat u direct profiteert van ervaring uit uw branche én het zorgt voor een kortere implementatietijd en lagere kosten.

 

Meer weten over Inventive Field Service?

Bel mij voor een introductiegesprek en ontdek hoe we u kunnen helpen bij het optimaliseren van uw field service.

Michael van Berckel(070) 336 80 80mvanberckel@ecisolutions.com

Liever een (online) demo?

Plan een demo