ERP Software with Character

Inventive Systems is sinds 1987 actief als creatief en innoverend softwarehuis. Sindsdien heeft Inventive Systems consequent en zonder onderbreking gebouwd aan algemene en klantspecifieke programmatuur voor bedrijven en organisaties in diverse branches.

Gebruiksvriendelijkheid, uitgebreide mogelijkheden, aansluiting op technische wereldstandaards en open communicatie met systemen buiten Inventive hebben altijd voorop gestaan bij de ontwikkeling van de software. In de meest recente versie van het pakket heeft de communicatie met gebruikers een persoonlijke karakter gekregen.

Een belangrijk kenmerk van ons ERP-pakket is het feit dat het op het Windows, Apple en internet platform of in een gemixte omgeving kan worden ingezet. Tweede belangrijke kenmerk is de variabele schaalgrootte, waardoor het systeem naar behoefte kan worden vergroot of verkleind. Inventive is dan ook geschikt voor verschillende soorten organisaties van groot tot klein en toepasbaar in allerlei branches. 

Inventive begrijpt uw mensen en uw processen

Inventive begrijpt met welke processen uw medewerkers werken. Om u hierbij nog beter te woord te staan, staat het Inventive Team tot uw beschikking. Het iTeam bestaat uit negen specialisten met ieder hun eigen expertise. Klik op één van de onderstaande specialisten en laat u inspireren door de kennis van het iTeam.

Inventive RoadShow

Sinds 2008 trekt Inventive het land in met de iTrailer. De iTrailer is van alle gemakken voorzien en wordt gebruikt als rijdende trainings- en demonstratieruimte die wij, afhankelijk van uw behoefte, bij u voor de deur kunnen plaatsen. De iTrailer, dient ook als extra kantoorruimte bij de implementatie van Inventive. Inventive Systems organiseert meerdere keren per jaar Roadshows met de iTrailer om nieuwe ontwikkelingen onder de aandacht te brengen.