Verhuur

Bij het verhuren van artikelen is het van belang dat huurcontracten en prijsafspraken goed worden vastgelegd. Op deze wijze kunnen opdrachten goed worden gepland en heeft u inzicht in de beschikbare te verhuren voorraad. Inventive kan u hierbij ondersteunen met haar verhuur modules. Van audiovisuele- en partyverhuur, tot het verhuren van auto's en huizen. Iedere tak binnen de verhuurbranche kan haar verhuuractiviteiten administreren in de verhuurmodule van Inventive. 
 

Dankzij de verhuurmodule in Inventive heeft u altijd een real-time inzicht in de verhuurde en de te verhuren voorraad. Dankzij de optie om artikelen in optie te plaatsen kunt u er tevens voor zorgen dat een artikel zo vaak en efficiënt mogelijk kan worden verhuurd zonder dat er dubbele boekingen ontstaan. Inventive biedt daarnaast de mogelijkheid om de historie van het verhuurde product, de retourschades en de klantblokkades vast te leggen. Dankzij de geïntegreerde financiële administratie in Inventive kunt u ook direct een verhuurorder doorzetten naar de facturatie. Hiermee is ook uw factureringsproces nauwkeurig vastgelegd en stroomlijnt u uw verhuurprocessen verder, zodat u meer winst en concurrentievoordeel kunt boeken ten opzichte van uw concullega's.  

 

De voordelen van de verhuurmodule in Inventive

  • Beter inzicht in de beschikbare te verhuren voorraad;
  • Mogelijkheid tot het in optie zetten van te verhuren artikelen;
  • Mogelijkheid tot het registreren van schades aan verhuurde artikelen en te laat geretourneerde artikelen;
  • Al uw verhuurprocessen geautomatiseerd;
  • Simpele interface;
  • Betaalbaar en brede functionaliteit;
  • Schaalbaar en toepasbaar op alle typen verhuurorganisaties.

 Meer weten over de Inventive verhuurmodule? Maak dan een afspraak voor een gesprek waarin u een beeld krijgt van de mogelijkheden.