Webshopkoppelingen realiseren in Inventive

Heeft u een eigen webshop en gebruikt u voor uw administratie de Inventive software? Koppel dan uw webshop aan de Inventive omgeving met één van de beschikbare webshopkoppelingen. Dankzij de webshopkoppelingen kunnen facturen, relatie gegevens, artikelen en verkooporders rechtstreeks worden geïmporteerd in uw Inventive administratie. Doordat u niet langer gegevens handmatig hoeft in te voeren, kunt u de efficiency van uw webshop in combinatie met uw administratie verbeteren. 
 

Inventive heeft veel ervaring met het synchroniseren met e-commerce pakketen zoals Magento. Met behulp van de webshopkoppelingen kunnen uw webshop activiteiten volledig worden geïntegreerd met Inventive. Uitgangspunt van deze webshopkoppelingen is dat Inventive de basis blijft voor de orderprocessen en het artikel- en relatiebeheer. Dankzij de koppeling worden gegevens uit de webshop direct uitgewisseld met en verwerkt in Inventive, waardoor er geen handmatige invoeractie meer plaatsvindt. Hierbij worden eventuele nieuwe relatiegegevens direct aangepast of toegevoegd aan uw Inventive administratie zodat uw klantenbestand altijd up-to-date is. De webshopkoppeling zorgt er vervolgens voor dat alle online bestellingen automatisch en feilloos worden afgehandel zodat u efficienter werkt en de foutmarge kunt reduceren. 
 

Wilt u een bewezen en up-to-date oplossing? Kies dan voor de succesvolle webshopkoppelingen van Inventive. Uw administraties worden gekoppeld aan uw webshop, zodat u daar geen omkijken naar heeft en kunt doen waar u goed in bent: ondernemen! De voordelen van een webshopkoppeling met Inventive

  • Volledige integratie met Inventive;
  • Dubbele of handmatige invoer behoort tot het verleden;
  • Koppelingen op maat mogelijk;
  • Tijdsbesparing dankzij geautomatiseerde orderprocessen;
  • Flexibele standaardkoppeling met uitgebreide functionaliteit;
  • Uw administratie altijd up-to-date;

 Meer weten over een webshopkoppeling met Inventive? Maak dan een afspraak voor een gesprek waarin u een beeld krijgt van de mogelijkheden.