Naadloze integratie tussen planningssoftware Timewax en Inventive


Het realiseren van een goede project en resource planning is nooit een one-manshow, het is een teamprestatie. Timewax en Inventive spelen hierop door een naadloze integratie te creëren tussen de planningssoftware van Timewax en het ERP systeem van Inventive. Door het plannen van projecten, resources en het analyseren van de performance in Timewax te combineren met de financiële mogelijkheden van Inventive heeft u de perfecte tools voor een goede project en resourceplanning.
 

Timewax is de ideale tool voor dienstverleners die dagelijks projecten en medewerkers moeten plannen. Dankzij de koppeling tussen Timewax en Inventive kunnen klant en relatiegegevens vanuit Inventive worden gebruikt in Timewax. Vervolgens kunnen met de gegevens uit Timewax direct facturen worden geboekt en verwerkt in Inventive. Naast het uitwisselen van de genoemde gegevens, kunnen ook gegevens uit het planbord, planningen, projecten, voorcalculaties en rapportages onderling worden uitgewisseld.
  

Meer weten over de koppeling van Inventive met Timewax? Maak dan een afspraak voor een gesprek waarin u een beeld krijgt van de mogelijkheden.