Beheer en reviseer uw digitale bouwtekeningen in Inventive

In het verleden werden tekeningen van gebouwen, schepen en auto's fysiek bewaard, tegenwoordig worden deze tekeningen digitaal opgeleverd en dienen deze digitaal te worden opgeslagen. Aangezien het hierbij om grote bestanden gaat en u altijd en overal de beschikking wilt hebben over uw tekeningen, heeft u een systeem nodig dat deze bestanden kan verwerken en altijd en overal kan aanbieden. Inventive biedt met haar 'Tekeningenbeheer' functionaliteit hiervoor de oplossing.
 

De Tekeningenbeheer functionaliteit is zowel beschikbaar in de desktop als de webvariant van Inventive waardoor tekeningen, na de ontwerpfase in een CAD systeem, zowel lokaal als op het web kunnen worden verwerkt. Mocht er op een later tijdstip nog een revisie plaatsvinden aan een tekening is dit geen enkel probleem want deze revisies kunnen snel in Inventive worden doorgevoerd. Doordat tekeningen op één plaats zijn verzameld en verwerkt, hebben gebruikers altijd de beschikking hebben over de meest actuele tekening. Deze tekeningen kunnen tevens worden gedistribueerd richting bijvoorbeeld externe leveranciers. Hierdoor wordt de foutmarge verkleind en kan er secuur en efficiënt worden gewerkt. Het archiveren, raadplegen, reviseren en beschikbaar stellen van tekeningen, in Tekeningenbeheer van Inventive kan het allemaal!
 

De voordelen van Tekeningenbeheer in Inventive

  • Altijd de beschikking over de juiste en meest actuele tekening;
  • Alle tekeningen veilig opgeslagen in het digitaal archief van Inventive;
  • Mogelijkheden om tekeningen te reviseren; 
  • Tekeningen distribueren richting leveranciers vanuit de Inventive software;
  • Tekeningenbeheer is zowel in de desktop als de webvariant van Inventive beschikbaar. 

Meer weten over de functie Tekeningenbeheer? Maak dan een afspraak voor een gesprek waarin u een beeld krijgt van de mogelijkheden.