Shopfloor Control

Medewerkers op de werkvloer of in de werkplaats werken vaak met papieren werkbonnen om hun uren en materialen te registeren.  Het nadeel van papier is echter dat het snel kan scheuren of kwijt raken. Met de module ‘Shopfloor Control’ heeft u dit probleem niet langer. De werkbonnen worden namelijk door medewerkers via een touchscreen direct ingevoerd in Inventive wat een aanzienlijke tijdswinst oplevert.

Shopfloor control werkt met touchscreens die zijn geplaatst in de werkplaats. Op deze schermen worden ingevoerde werkbonnen als ‘Job Cards’ getoond. Als een medewerker zichzelf identificeert via het scherm, toont Inventive automatisch de voor hem/haar uitstaande taken op basis van de ingevoerde werkbonnen. Hierbij staat tevens informatie over benodigde onderdelen of instructies. Via het scherm geeft de medewerker aan dat hij/zij begint met de werkzaamheden. In Inventive wordt deze begintijd op het juiste project ingevoerd. Zodra de werknemer zijn taak heeft afgerond en met een nieuwe taak start, zorgt Inventive er automatisch voor dat de eindtijd van zijn afgeronde taak wordt doorgegeven in het systeem waarna in de urenregistratie een boeking wordt gemaakt. Hierdoor hoeft een medewerker niet op een later tijdstip zijn/haar urenregistratie door te voeren. Om rekening te houden met pauze en andere onderbrekingen van dezelfde taak, kan men er voor kiezen om een beëindigde taak opnieuw op te starten.


PowerTower

Om uren te schrijven door middel van schermen op de werkvloer hebben wij de PowerTower ontwikkeld. U kunt deze "PowerTower" (touch screen scherm met internet) ophangen waarmee medewerkers met een RFID chip zich kunnen aan- en afmelden of een werkbon kunnen starten en afronden. Met deze oplossingen zijn de uren direct in het systeem ingevoerd. Onderstaand hebben wij een aantal afbeeldingen van de PowerTower bijgevoegd.