Inventive software beschikbaar in meerdere talen

Vanwege de Nederlandse achtergrond is de Inventive Software altijd beschikbaar geweest in de Nederlandse taal. Door de technologische vooruitgang kan de Inventive software tegenwoordig overal ter wereld worden gebruikt. Omdat het steeds belangrijker wordt dat de software in meerdere talen beschikbaar is, heeft Inventive diverse taalvarianten toegevoegd aan de volledige Inventive programmatuur. 

Met één druk op de knop kan dankzij de vertaalmodule de Inventive software worden vertaald van het Nederlands naar bijvoorbeeld het Engels. Hierdoor kunnen uw buitenlandse werknemers ook zonder problemen werken met de Inventive software. Naast de basistaal Nederlands heeft de Inventive software ook de beschikking over onder andere het Engels, Duits en Frans. Er zijn nog veel meer taalvarianten die worden aangeboden, maar de eerder genoemde drie worden door Inventive actief ondersteunt. Om meer mogelijkheden te bieden voor de overige vertalingen, is het mogelijk om zelf een vertaling toe te voegen. De taalfunctionaliteit is zowel beschikbaar in de on-premise omgeving als Inventive Online.

De voordelen van de meertaligheid van de Inventive software op een rij

  • Keuze uit een breed scala aan buitenlandse talen voor gebruik in de Inventive software;
  • Taalkeuze makkelijk te switchen;
  • Zelf de woordenschat van Inventive uitbreiden mocht u een betere vertaling weten;
  • Actieve ondersteuning van taalkwesties in Inventive in het Engels, Duits en Frans;
  • Zowel de on-premise omgeving als Inventive Online is beschikbaar in meerdere talen.

Meer weten over de meertaligheid van Inventive? Maak dan een afspraak voor een gesprek waarin u een beeld krijgt van de mogelijkheden.