Herken en verwerk bedrijfsgegevens van website bezoekers met de SalesFeed integratie


Nederlandse bezoekers van uw website laten waardevolle commerciële informatie achter, die kan worden ingezet in uw bedrijf. Met het achterhalen van deze bezoekersinformatie kunt u, uw bezoekers doelgerichter benaderen zodat u de commerciële expansie van uw bedrijf kunt vergroten. De SalesFeed en Inventive integratie biedt u de mogelijkheid om deze informatie te achterhalen, te verwerken en te gebruiken in uw salestrajecten.  

Met behulp van de Salesfeed programmatuur heeft u een tool waarmee de bedrijfsgegevens van uw websitebezoekers kan worden achterhaald. De bedrijven die worden herkend op uw website worden gesegmenteerd aan de hand van hun gedrag op uw website en hun bedrijfsinformatie. Salesfeed matched de gegevens met openbare KvK gegevens zodat u in één oogopslag kunt zien wat hun bedrijfsinformatie, kredietwaarde en gedrag op de website is zodat u een weloverwogen beslissing kunt maken voor het benaderen van deze bedrijven. Dit levert u zodoende waardevolle inzichten op die u niet uit Google Analytics kunt filteren. Met SalesFeed kunt u achterhalen welke campagnes de juiste doelgroepen opleveren, wat die doelgroepen zoeken op uw website en hoe uw website wordt gebruikt. U weet direct naar welke informatie, producten of diensten uw bezoekers zoeken, zodat u pro-actief kunt handelen. 

Integratie met Inventive
Om een optimale en gerichte opvolging te realiseren is er daarnaast een integratie gerealiseerd tussen de Inventive software en de SalesFeed tool. Door SalesFeed gevonden gegevens worden door de integratie direct geïmporteerd in Inventive. De opvolging kan vervolgens direct plaatsvinden in de Inventive software door bijvoorbeeld het creëren van iNotes. Hierdoor blijven alle bedrijfsgegevens verzameld in één systeem en kunt u vanuit één systeem blijven werken. 

 

De voordelen van de Salesfeed integratie met Inventive

  • Beter inzicht in de bezoekersgegevens van uw website;
  • Waardevolle inzichten die u niet uit Google Analytics kunt halen;
  • Bezoekersgegevens direct en automatisch geïmporteerd in uw Inventive administratie;
  • Gegevens verzameld in één systeem en blijven werken vanuit één systeem
  • Effectievere campagnes realiseren dankzij de informatie uit de Inventive/SalesFeed integratie

Meer weten over de Salesfeed integratie? Maak dan een afspraak voor een gesprek waarin u een beeld krijgt van de mogelijkheden.