Eigen formulieren

In een ERP systeem kunnen niet alle gegevens in één functie worden verzameld, maar in enkele gevallen kan het handig zijn om informatie uit diverse functies te combineren in één functie. Om u deze mogelijkheid te bieden, heeft Inventive de Eigen Formulieren functionaliteit ontwikkeld. Hiermee kan informatie uit diverse functies worden gecombineerd in één nieuw te creëren functie.
 

Een eigen formulier is een tabel met informatie die kan worden aangemaakt en gekoppeld aan een functie. Een eigen formulier is geheel naar eigen inzicht aan te maken. U kunt ervoor kiezen om informatie vast te leggen in tekstvelden, ja/nee velden en waardevelden of dat uw formulier niet zichtbaar is en invulbaar moet zijn. Na afronding van het eigen formulier wordt deze beschikbaar gemaakt als een menufunctie. Hierdoor kan er ook in de Powersearch, Powerview en Powerlist gebruik worden gemaakt van het eigen formulier. Hiermee heeft u door middel van een eigen formulier een nieuwe functie ontwikkeld met daarin de mogelijkheid om specifieke informatie uit meerdere processen onder te brengen in één functie. 

 

De voordelen van eigen formulieren in Inventive

  • Informatie uit meerdere processen in Inventive vastleggen in één functie; 
  • Geheel naar eigen inzicht aan te maken;
  • Te gebruiken in de Powertools van Inventive (Powersearch, Powerview en Powerlist); 
  • Eigen formulier te gebruiken als menufunctie;
  • Betere aansluiting op uw bedrijfsprocessen.

 Meer weten over eigen formulieren in Inventive? Maak dan een afspraak voor een gesprek waarin u een beeld krijgt van de mogelijkheden.