Document verzendschema

Binnen een onderneming wordt er een grote verscheidenheid aan documenten zoals orders, facturen en herinneringen gerealiseerd die naar relaties dienen te worden verstuurd. Een order of offerte wordt echter naar een andere persoon en afdeling gestuurd, dan een factuur. Om dit proces te stroomlijnen heeft Inventive de mogelijkheid om in een document verzendschema vast te leggen welke contactpersoon binnen de organisatie van uw relatie welk document dient te ontvangen.

Naast het vastleggen van een contactpersoon voor een specifiek document, kunt u ook vastleggen om wat voor type document het gaat en of dit document per post of per mail dient te worden verstuurd naar de contactpersoon. Hieruit voortvloeiende kunt u de contactpersoon als standaard ontvanger invoeren waardoor bij het realiseren van een document automatisch de juiste contactpersoon op het document wordt geplaatst. Hierdoor weet u altijd dat de juiste contactpersoon het juiste document ontvangt. 


Welke voordelen heeft het document verzendschema in Inventive?

  • Eenvoudig vast te leggen welke medewerker welke documenten dient te ontvangen;
  • In te voeren of een document per post of per mail dient te worden verstuurd;
  • Eenvoudig aanpassingen te maken in het verzendschema na personeelsmutaties;
  • Door een standaard contactpersoon te selecteren, wordt automatisch bij het realiseren van het document de juiste contactpersoon toegevoegd.

Meer weten? Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder!