Aankondiging onderhoud Inventive Online

Voor meer informatie, klik hier ...

 


Contact us

HRM & Personeelsbeheer


Als ondernemer bent u veel tijd kwijt aan het vastleggen van uw personeelsadministratie, zoals die door de overheid wordt voorgeschreven. Het kan veel tijd kosten om gegevens op te zoeken als deze niet zijn geautomatiseerd. Door deze 'administratieve last' komt u niet toe aan de belangrijkere kanten van het personeelswerk.

Door te kiezen voor het deelsysteem Personeelsbeheer & HRM van Inventive kunt u sneller uw administratieve gegevens vastleggen en raadplegen, waardoor u meer inzicht in en meer grip krijgt op uw HRM-processen! Het deelsysteem Personeelsbeheer bestaat uit de hier onder vermelde modules. Daaronder ziet u het hoofdmenu van Inventive Web Based. 

Onderstaand is een demonstratie omgeving van het deelsysteem HRM & Personeelsbeheer waarin u de diverse functies inhoudelijk kunt beoordelen en/of gebruiken. Dit deelsysteem is volledig geïntegreerd met de overige deelsystemen. Deze demonstratie administratie is een 'read only' administratie waarin u geen informatie kunt toevoegen of wijzigen. Wenst u meer informatie m.b.t. Inventive Online? Neem dat contact op met onze sales afdeling. Dit kan middels de chat/mail functionaliteit op onze website of telefonisch via 070-3368080.