iNotes: de nieuwe stijl voor communicatie over ERP-data

Het bewerken, zoeken, presenteren en rapporteren van data is voor bedrijven erg belangrijk. Het communiceren over data blijft echter vaak achterwege en wordt alleen gebruikt gedurende het verkoopproces. Ook in andere bedrijfsprocessen kan er echter behoefte zijn aan het registreren van communicatie over bedrijfsactiviteiten. Met behulp van iNotes is het mogelijk om over alle data van bedrijfsactiviteiten in Inventive te communiceren en kunt u het beheer van uw contactmomenten uitbreiden en optimaliseren, zodat u slimmer en efficiënter kunt ondernemen.
 

iNotes zijn vergelijkbaar met CRM punten, alleen worden CRM punten gebruikt voor het vastleggen en optimaliseren van alle contactmomenten met u klant. iNotes bieden u meer mogelijkheden. Met iNotes kunt u communiceren over elk bedrijfsproces in uw systeem en beschikt u altijd over de laatste actuele data uit uw systeem. iNotes bieden geen standaard 'To Do lijst' zoals CRM applicaties, maar een keten van opeenvolgende en bij elkaar horende actiepunten. Een actiepunt blijft namelijk in het systeem controleerbaar totdat het is afgehandeld. In rapportages is op deze wijze snel inzichtelijk te maken welke actiepunten nog open staan, wat voor type punten er zijn en hoe snel actiepunten worden afgehandeld zodat u de efficiëntie van uw onderneming kunt verhogen. 

Aanmaak actiepunten/iNotes in bulk

Om bijvoorbeeld een mailing na te bellen op basis van actiepunten, biedt Inventive de mogelijkheid om een aantal contactpersonen te selecteren en daaraan in één keer iNotes toe te kennen. Vervolgens kunnen deze individueel worden nagebeld en verder opgevolgd.

Automatische aanmaak actiepunten
Naast de handmatige invoer van actiepunten biedt Inventive ook de mogelijkheid om deze automatisch aan te maken voor gedefinieerde situaties, zoals via de website ontvangen aanvragen, het fiatteren van inkooporders of inkoopfacturen en/of het bijwerken van de eigen urenadministratie.

Signalering
De iNotes vormen een persoonlijke takenlijst die iedere medewerker in Inventive kan raadplegen. Daarnaast biedt Inventive ook signaleringsfuncties per email die op deze actiepunten zijn gebaseerd. Om informatie naar behoefte te doseren is een opzet denkbaar waarbij iedere medewerker eenmaal per dag een email ontvangt met alle openstaande punten van vandaag en ouder. Daarnaast kan men direct een email ontvangen als er voor vandaag een nieuw actiepunt wordt aangemaakt door iemand anders.
 

De voordelen van iNotes op een rij

  • Communiceren over data in uw gehele ERP-systeem;
  • Over elk bedrijfsproces kan er communicatie worden opgestart;
  • Altijd de beschikking over de meest actuele data;
  • Mogelijkheid om in bulk iNotes aan te maken;
  • Zowel handmatige als automatische aanmaak van actiepunten;
  • Verkorting van de verkoopcyclus
  • Verhoging van efficiency van het personeel
  • Verbetering van klantbeheer en serviceverlening

Meer weten over iNotes? Maak dan een afspraak voor een gesprek waarin u een beeld krijgt van de mogelijkheden.