Informatie snel en overzichtelijk weergeven met Powerviews

Het overzichtelijk weergeven van grote hoeveelheden data is voor veel softwarepakketten een lastige klus, maar niet voor Inventive. Met behulp van de Inventive Powerviews kan bedrijfsdata  snel en overzichtelijk worden weergegeven, waardoor externe rapportagetools niet langer nodig zijn.

Inventive Powerviews zijn beschikbaar in alle lijstweergaven in Inventive en kunnen worden gemaakt voor journaalregels, urenregels, offertes, facturen en inkopen. Doordat de Powerview een geïntegreerd onderdeel is van de Inventive Software kunt u in slechts enkele muisklikken een uitgebreide rapportage produceren. Doordat de data niet hoeft te worden geëxporteerd naar een externe tool, is uw data goed beveiligd waardoor het rapporteren geen beveiligingsrisico vormt.

Na het aanmaken van een Powerview kunt u deze beschikbaar stellen aan uw collega's. Daarnaast kunt u van de Powerview een menufunctie maken of een Powerview koppelen op een dashboard zodat u de Powerview met één druk op de knop kunt aanroepen. Kortom, met de Inventive Powerview bent u in staat om uw eigen rapportage dashboard samen te stellen.

Desktop App (PowerView)


Web App (PowerPivot)


De voordelen van het gebruik van Powerviews op een rij

  • Powerviews zijn te gebruiken als een rapportagetool, waardoor externe tools als Excel of Crystal Reports niet langer nodig zijn;
  • Powerviews zijn geïntegreerd in de Inventive Software waardoor data binnen het ERP-systeem blijft;
  • Beschikbaar in alle functies in Inventive;
  • Binnen enkele muis klikken en zonder het exporteren van data is een rapportage te realiseren;
  • Mogelijkheid tot creëren menufunctie van Powerview of publicatie op een business desktop.

Meer weten over het werken met Powerviews? Maak dan een afspraak voor een gesprek waarin u een beeld krijgt van de mogelijkheden.