HRM & Personeelsbeheer

Als ondernemer bent u veel tijd kwijt aan het vastleggen van uw personeelsadministratie, zoals die door de overheid wordt voorgeschreven. Het kan veel tijd kosten om gegevens op te zoeken als deze niet zijn geautomatiseerd. Door deze 'administratieve last' komt u niet toe aan de belangrijkere kanten van het personeelswerk.

Door te kiezen voor het deelsysteem Personeelsbeheer & HRM van Inventive kunt u sneller uw administratieve gegevens vastleggen en raadplegen, waardoor u meer inzicht in en meer grip krijgt op uw HRM-processen! Het deelsysteem Personeelsbeheer bestaat uit de hier onder vermelde modules. Daaronder ziet u het hoofdmenu van Inventive Web Based. 

Demonstratie Inventive Online

Het Inventive ERP-platform kenmerkt zich door gebruiksvriendelijkheid, uitgebreide mogelijkheden, aansluiting op technische wereldstandaards en een open communicatie met systemen van derden. Inventive biedt hiermee een all-inclusive ERP-oplossing waardoor u 24 uur per dag en 7 dagen per week overal ter wereld de beschikking heeft over uw ERP-oplossing.