Overzichtelijk en snel rapportage-overzichten creëren met Powerlists

Na het zoeken van data in Inventive wordt de gevonden data in een vaste volgorde gepresenteerd. Inventive biedt met Powerlists echter ook de mogelijkheid om een persoonlijke lijstweergave op te stellen met kolommen en data die u direct overzichtelijke overzichten bieden. Door het realiseren van een Powerlist heeft u direct en in één oogopslag de voor u meest interessante gegevens in beeld.
 

Sorteren van informatie
Voor gebruikers die de zoekresultaten of lijstweergaves binnen Inventive op een voor hun prettige wijze gesorteerd willen hebben, kan het gebruik van Powerlists erg handig zijn. Door kolommen in te stellen, kunnen simpele en sneller overzichten worden gecreëerd. Hiermee heeft u een standaard overzicht zonder dat u eerst met kolommen hoeft te slepen om een juiste volgorde te realiseren. Voordeel is dat de Powerlist in elke functie in Inventive beschikbaar is en snel is op te roepen via het Powertool menu. 
 

Opslaan en gebruik van een Powerlist
Voor het veelvuldig gebruik van een Powerlist is er de mogelijkheid om een Powerlist op te slaan. Hiermee bespaart u tijd met het opbouwen van de Powerlist elke keer dat u er gebruikt van maakt. U kunt er vervolgens ook een start-up functie van maken. Zodra u de functie start waarin de Powerlist is aangemaakt, wordt automatisch de door u aangemaakte Powerlist getoond. Een Inventive Powerlist is zowel in de on-premise als de online variant van Inventive te gebruiken en is daarnaast ook beschikbaar als macro in de samenwerkingssoftware van Confluence.  
 

De voordelen van het gebruik van Powerlists op een rij

  • Zelf een voor u meest logische lijst met gegevens samenstellen;
  • In bijna elke functie mogelijk om een persoonlijke Powerlist samen te stellen; 
  • Door het instellen van diverse kolomgegevens kan informatie op de door u gewenste wijze worden getoond;
  • Perfecte integratie van de Powerlist op Atlassian Confluence. 

Meer weten over het werken met Powerlists? Maak dan een afspraak voor een gesprek waarin u een beeld krijgt van de mogelijkheden.