Inventive Powersearch: Snel zoeken en vinden van informatie

Het snel zoeken en kunnen vinden van informatie in uw ERP-systeem is een must. De Inventive software heeft meerdere mogelijkheden met betrekking tot het zoeken van data. De meest uitgebreide wijze voor het zoeken van gegevens in uw database is de Powersearch. De Powersearch is aanroepbaar in elke functie en geeft u vele opties bij het creëren van uw zoekopdracht zodat u altijd de meest interessante data snel kunt vinden. Het zoeken van informatie in Inventive was nog nooit zo makkelijk.

Zoeken van informatie
Het zoeken van informatie in Inventive was nog nooit zo gemakkelijk. Met behulp van zelf in te stellen searches in de Powersearch kan snel en makkelijk de informatie worden gevonden die u zoekt. Door het instellen van een zoekopdracht door middel van 'EN/OF/NIET' combinaties kunt u in meerdere velden in uw database zoeken naar de juiste informatie. Op deze wijze kan elke denkbare selectie uit de database worden gemaakt.

Opslaan en beschikbaar stellen van Powersearches
Als u een interessante search heeft aangemaakt en deze wilt u op een later tijdstip opnieuw gebruiken, dan heeft u de mogelijkheid om de Powersearch op te slaan. De volgende keer dat u de search nodig heeft, kiest u één van de opgeslagen Powersearches en uw informatie wordt direct opgezocht en getoond. Daarnaast heeft u nog de mogelijkheid om een search publiekelijk beschikbaar te stellen. Zou een search ook voor u collega's interessant kunnen zijn? Dan kunt u door een search publiekelijk te maken deze ook beschikbaar stellen aan uw collega's. 

De voordelen van het gebruik van Powerlists op een rij

  • Uw search kunt u door middel van de opties zo specifiek mogelijk opstellen. 
  • Powersearches zijn op te slaan, voor eventueel later gebruik;
  • Instellen van vaste persoonlijk of publieke Powersearches;
  • Kan zoeken in gerelateerde tabellen;
  • De snelste manier om in Inventive informatie te zoeken.

Meer weten over het werken met de Powersearch? Maak dan een afspraak voor een gesprek waarin u een beeld krijgt van de mogelijkheden.