Contact us

Overstappen naar Inventive

Er zijn talloze redenen waarom Inventive Software de juiste keuze is. Daarvan hebben wij er een aantal in het onderstaande overzicht weergegeven. Mocht u specifieke vragen hebben over onze producten en diensten, bel ons! Wij willen graag met u en uw bedrijf nader kennis maken!
 

Meer dan 1.300 ERP functies geïntegreerd in één online platform

In Inventive worden uw administratieve en bedrijfsprocessen optimaal en tot in de kleinste details geïntegreerd. Inmiddels biedt het ERP-platform 1.300 geïntegreerde ERP-functies die allen beschikbaar zijn op Windows, Apple, de Cloud en apps voor smartphones of tablets. Door gebruik te maken van Inventive worden uw administratieve- en bedrijfsprocessen optimaal tot in de kleinste details geïntegreerd. Daardoor kan de financiële administratie sturend optreden over alle bedrijfsprocessen heen. Dat is bij branchepakketten, die worden gekoppeld aan financiële pakketten van derden, nooit het geval. 

Rechtstreeks zaken doen

Met Inventive Software treft u in één organisatie een producent, leverancier en implementatiepartner van onze ERP-software. Dit houdt in dat Inventive werkt met korte lijnen en een snelle respons richting haar relaties.


ERP van Nederlandse bodem

Sinds 1987 ontwikkelt Inventive Software ERP-software voor het bedrijfsleven. Inventive is hèt ERP-systeem van Nederlandse bodem. Daarom voldoet ons ERP-systeem altijd en tijdig aan de laatste eisen van de Nederlandse wetgeving.

Niet alleen CRM maar iNotes

Relaties vormen de kern van een goed informatiesysteem. Voor uw bedrijfsvoering is het daarom essentieel om de gegevens over de communicatie met uw relaties in uw ERP-systeem vast te leggen. Maar waarom zou dit alleen voor de verkoop moeten worden gedaan?

Met iNotes worden communicatieve handelingen in alle deelsystemen van Inventive vastgelegd. Dat kan gaan over prospects, klanten, in- en verkoopfacturen, agendapunten, leveranciers en alle andere basisgegevens in de database.

Op weg naar zero mail

Emails zijn vaak onduidelijk, dubbelzinnig en we hebben te maken met overmatig gebruik, veel ongewenste mails, veiligheidsproblemen en spam. Er is een cultuur ontstaan van het onnodig versturen van niet relevante CC's. Eén en ander betekent dat email een ongeschikt middel is (geworden) voor management en control. Bij Inventive is dit probleem opgelost door de  Sociale Bedrijfsgegevens op te nemen in ons ERP-pakket in de vorm van service- en informatieportalen, waarin zowel externe als interne groepen samenwerken en met elkaar communiceren.


Prijs / prestatieverhouding

Inventive durft te zeggen dat haar ERP-systeem een uitstekende prijs/prestatieverhouding heeft. Geen onnodige kosten. Alleen betalen voor wat u gebruikt. Bent u op zoek naar een goedkopere ERP-oplossing? Laat Inventive u dan verrassen! Op onze website vindt u onze volledige prijslijst. De gebruiksrechten zijn opgebouwd per functie, per gebruiker per maand, zoals dat in de branche steeds meer gebruikelijk wordt. Maar elke andere vorm is ook denkbaar. Wij hoeven immers niet te overleggen met een softwareproducent in het buitenland.


Creëer uw ERP / ESS systeem

Ons ERP-pakket kan op het Windows, Apple en internet platform worden ingezet. Verder staat ons systeem bekend om haar sterke CRM-, uitstekende workflow- en rapportagemogelijkheden, alsmede om haar intuïtieve navigatiemogelijkheden. In combinatie met onze ESS (Enterprise Social Systemheeft u het perfecte platform voor alle ERP-gegevens èn alle sociale bedrijfsgegevens.

Bedrijfstypen en Branches

In de afgelopen 27 jaar heeft Inventive Software haar ERP-oplossingen geïmplementeerd bij bedrijven en organisaties in diverse branches. Bent u werkzaam in de agrarische sector, in de machinebouw of in een andere branche?  Ons ERP-systeem is toepasbaar in talloze branches waardoor ons pakket van alle markten thuis is. Kijk zelf wat onze onderstaande relaties over de samenwerking met en de implementatie van Inventive zeggen.
 


 

Live online ERP presentatie

Wij kunnen u een live online presentatie verzorgen die u kunt volgen vanaf uw eigen werkplek op het moment dat het u schikt. Een van onze medewerkers geeft u dan een persoonlijke presentatie en kan ingaan op uw specifieke vragen. Hiervoor hoeft geen software op uw eigen werkplek  te worden geïnstalleerd. Het enige wat u nodig heeft is een betrouwbare internet verbinding. Neem hiervoor telefonisch contact op via 070-3368080 of maak gebruik van onze chat functionaliteit.

 

Demonstratie Inventive ERP Platform

Met Inventive ERP heeft u 24 uur per dag en 7 dagen per week overal ter wereld de beschikking over een complete ERP-oplossing via het Internet. Geen omslachtige technische constructies meer, maar een eenvoudige en veilige oplossing via het internet voor tablet, laptop, PC of Apple.

In deze demonstratie tonen wij u de 'klassieke benadering' van een ERP-systeem waarbij er sprake is van een centrale inlog en een centraal menu waarin de functionaliteit is ondergebracht. Ons Web Access Platform staat het echter toe om de functies van het ERP-systeem te plaatsen op een internetpagina. Dit noemen wij gedistribueerde functionaliteit of portaal functionaliteit.