Contact us


De Inventive ERP Software


In Inventive worden uw administratieve en bedrijfsprocessen optimaal en tot in de kleinste details geïntegreerd. Inmiddels biedt het ERP-platform 1.300 geïntegreerde ERP-functies die allen beschikbaar zijn op Windows, Apple, de Cloud en apps voor smartphones of tablets. De Apps zijn zowel beschikbaar voor iOS als Android en zijn tevens te downloaden voor demonstratiedoeleinden. 

De Inventive software is het resultaat van meer dan 30 jaar hard, consistent en inventief werken. Gebruiksvriendelijkheid, uitgebreide mogelijkheden, aansluiting op technische wereldstandaards en open communicatie met systemen buiten Inventive hebben altijd voorop gestaan bij de ontwikkeling van de software.

Door gebruik te maken van Inventive worden uw administratieve- en bedrijfsprocessen optimaal tot in de kleinste details geïntegreerd. Daardoor kan de financiële administratie sturend optreden over alle bedrijfsprocessen heen. Dat is bij branchepakketten, die worden gekoppeld aan financiële pakketten van derden, nooit het geval.

Altijd de beschikking over uw bedrijfsgegevens

Inventive kan u een All-inclusief ERP oplossing aanbieden in de cloud, maar is ook leverbaar als een lokale server. Met het Inventive ERP Platform heeft u 24 uur per dag en 7 dagen per week overal ter wereld de beschikking over uw complete financiële & ERP-oplossing. Gebruiksvriendelijkheid, uitgebreide mogelijkheden, aansluiting op technische wereldstandaards en open communicatie met systemen van derden staan altijd voorop bij de ontwikkeling van de Inventive programmatuur.

Inventive Online

Het Inventive ERP-platform kenmerkt zich door gebruiksvriendelijkheid, uitgebreide mogelijkheden, aansluiting op technische wereldstandaards en een open communicatie met systemen van derden. Inventive biedt hiermee een all-inclusive ERP-oplossing die beschikbaar is op uw eigen server en netwerk of in de Cloud (Inventive Online) waardoor u 24 uur per dag en 7 dagen per week overal ter wereld de beschikking heeft over uw ERP-oplossing.

Het Inventive ERP Platform beschikt over meer dan 1.300 functies verdeeld over 10 deelsystemen. Inventive heeft ervoor gekozen om haar ERP-platform, dat sinds 1987 is ontwikkeld en steeds verder is uitgebouwd, niet opnieuw te ontwikkelen voor het web. Dit zou namelijk betekenen dat er 'twee' omgevingen met ieder een eigen business logica ontstaan, waardoor het risico van onderlinge afwijkingen wordt geïntroduceerd met alle gevolgen van dien.

Door in het hart van het ERP-platform een webserver te integreren, worden de vertrouwde functionaliteiten zonder deze risico's via het web beschikbaar gesteld. Hiermee kan alle business logica in het ERP-platform worden aangeroepen en heeft de webserver alleen een rol in de grafische user interface (GUI). Alle processen worden uitgevoerd door de bestaande business logica.

Een app voor zowel iOS als Android 

Naast het Web ERP via de browser biedt Inventive u tevens een App die meer dan 1.300 ERP functies bevat. De Inventive App maakt gebruikt van hetzelfde web framework als die het Web ERP aanspreekt. Er bestaat hierdoor maar één business logica die zowel gebruikt wordt voor het web-server model als voor de App's. Zowel de iOS als Android app zijn te downloaden voor demonstratie doeleinden.