Welkom

Skip to Recently Updated

 

 

Contact us

 

Altijd de beschikking over uw bedrijfsgegevens

Het Inventive ERP-platform kenmerkt zich door gebruiksvriendelijkheid, uitgebreide mogelijkheden, aansluiting op technische wereldstandaards en een open communicatie met systemen van derden. Inventive biedt hiermee een all-inclusive ERP-oplossing die beschikbaar is op uw eigen server en netwerk of in de Cloud waardoor u 24 uur per dag en 7 dagen per week overal ter wereld de beschikking heeft over uw ERP-oplossing.

 

Meer dan 1.300 ERP functies geïntegreerd in één platform

In Inventive worden uw administratieve en bedrijfsprocessen optimaal en tot in de kleinste details geïntegreerd. Inmiddels biedt het ERP-platform 1.300 geïntegreerde ERP-functies die allen beschikbaar zijn op Windows, Apple, de Cloud en apps voor smartphones of tablets. Uw informatiesysteem moet zich voortdurend aanpassen aan nieuwe ontwikkelingen, maar heeft daarnaast de behoefte om alle historische gegevens te behouden. De Inventive ERP-programmatuur past zich al ruim 28 jaar voortdurend aan, aan nieuwe technieken en werkwijzen. Hierbij is altijd gewerkt vanuit één broncode waardoor de programmatuur bij nieuwe ontwikkelingen snel kan worden aangepast.


Een eerlijk licentiemodel

Inventive kan u op drie wijzen een betaalde licentie aanbieden, namelijk op basis van een éénmalige licentie, het gebruiksrecht of het Pay-Per-Use model. De éénmalige licentie is een éénmalige investering en een jaarlijkse onderhoudscontract. Het gebruiksrecht is een vaste prijs per maand (licentie en onderhoud) en het Pay-Per-Use model is variabel (licentie en onderhoud). 

Het Pay-Per-Use model is het enige eerlijke licentiemodel, u betaalt namelijk alleen voor het echte 'verbruik'. U betaalt voor het initieel opstarten van functies en dus niet voor functies die u reeds heeft opgestart. U betaalt ook niet voor de hoeveelheid mutaties die u binnen deze functie realiseert. Dit betekent een eerlijker en overzichtelijker licentiemodel want u heeft geen verdere kosten. Het onderhoud en updates van de software zijn namelijk inbegrepen in de klikprijs. 

 

Live online ERP presentatie

Wij kunnen u een live online presentatie verzorgen die u vanaf uw eigen werkplek kunt volgen op het moment dat het u schikt. Een van onze medewerkers geeft u dan een persoonlijke presentatie en kan ingaan op uw specifieke vragen. Hiervoor hoeft geen software op uw eigen werkplek  te worden geïnstalleerd. Het enige wat u nodig heeft is een betrouwbare internet verbinding. Neem hiervoor telefonisch contact op via 070-3368080 of maak gebruik van onze chat functionaliteit.

 

Demonstratie Inventive ERP platform

Met Inventive ERP heeft u 24 uur per dag en 7 dagen per week overal ter wereld de beschikking over een complete ERP-oplossing via het Internet. Geen omslachtige technische constructies meer, maar een eenvoudige en veilige oplossing via het internet voor tablet, laptop, PC of Apple. De kracht van onze ERP-oplossing kunt u zelf ervaren! 

In onderstaande demonstratie tonen wij u de 'klassieke benadering' van een ERP-systeem waarbij er sprake is van een centrale inlog en een centraal menu waarin de functionaliteit is ondergebracht. Ons Web Access Platform staat het echter toe om specifieke functies van het ERP-systeem te plaatsen op een internetpagina. Dit noemen wij gedistribueerde functionaliteit of portaal functionaliteit.

 

Een app voor zowel iOS als Android

Naast het Web ERP via de browser biedt Inventive u tevens een App die meer dan 1.300 ERP functies bevat. De Inventive App maakt gebruikt van hetzelfde web framework als die het Web ERP aanspreekt. Er bestaat hierdoor maar één business logica die zowel gebruikt wordt voor het web-server model als voor de App's. Zowel de iOS als Android app zijn te downloaden voor demonstratie doeleinden.

 

Meer informatie over onze producten en diensten

Inventive biedt u één aanspreekpunt. U doet direct zaken met de producent en dat is voorwaarde voor maximale efficiency bij de implementatie van uw ERP oplossing! Onze dienstverlening omvat alle fasen van de automatisering van uw bedrijfsprocessen.

Copyright © 1987-2015 Inventive Software | Contact | Vacatures | Voorwaarden | Disclaimer