Projecten

Grip op uw projectadministratie

Maak complexe projecten en projectgestuurde producties beheersbaar vanuit alle perspectieven: van calculatie, productie, inkoop en logistiek tot uitlevering en service.

Bij complexe en grote projecten zijn klanten kritischer op het resultaat. Uw klant verwacht een goede oplevering van het project binnen het gestelde financiële kader. Het is dan ook van belang dat alle projectadministratie wordt vastgelegd in een centraal systeem, zodat u altijd de meest actuele projectgegevens bij de hand heeft.

De module Projecten van Inventive helpt u hierbij. Binnen Inventive fungeert deze projectadministratie als een ‘kapstok’ waaraan u uw inkopen, verkopen, uren en overige gegevens eenvoudig kunt koppelen.

De voordelen van een geïntegreerde projectadministratie in Inventive

  • Rapporteer op verschillende niveau’s
  • Realtime financiële verantwoording
  • Verkrijg inzicht in bestede uren en materialen
  • Beheer en stuur complexe projecten
  • Beheers projectrisico’s
  • Rapporteer de juiste informatie naar elke stakeholder

 

Krachtige tools en functies voor het beheren van uw projecten

Hoofd- en deelprojecten

Door uw projectadminstratie te voeren met hoofd- en deelprojecten, maakt u het mogelijk om uw projecten op verschillende niveau's te analyseren en te rapporteren. Krijg nog gedetailleerder inzicht in uw projecten en verbeter het rendement!

Urenadministratie

Verkrijg een duidelijk inzicht in de voorgecalculeerde en bestede uren om hier vervolgens op te kunnen sturen door zzp'ers in te huren of te besparen op uw personeel.

Project pricing

Heeft u te maken met fixed-priced projecten? Door uitgebreide en overzichtelijke voorcalculaties te maken in Inventive ERP, verzekert u de marges op uw fixed price projecten.

Rapportages

Stel uw eigen relevante rapportages samen en rapporteer op basis van real-time data aan het management of projectleiders.

Projectresultaten

Project afgerond? Met Projecten kunt u door geïntegreerde rapportage tools zelf rapportages creëren om uw projectresultaten (visueel) weer te geven. Zo kunt u het rendement van uw volgende projecten verhogen!

Digitaal archief

Sla de externe documenten die zijn gelinkt aan uw project op in het Digitaal archief en raadpleeg deze documenten online wanneer u ze nodig heeft.

Meer weten over Projecten in Inventive?

Bel mij voor een introductiegesprek en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het optimaliseren van uw projectadministratie.

Michael van Berckel(070) 336 80 80mvanberckel@ecisolutions.com

Liever een (online) demo?

Vraag hier een demo aan