HRM & Medewerkers

Overzicht en gemak in personeelsadministratie

Het kan veel tijd kosten om gegevens en documenten op te zoeken als deze niet zijn gedigitaliseerd. Door deze ‘administratieve last’ komt u niet toe aan de belangrijkere kanten van het personeelswerk.

Met HRM & medewerkers kunt u sneller uw administratieve gegevens vastleggen en raadplegen. In Inventive legt u digitaal en veilig alle personeelsdossiers vast en met één klik de meest relevante informatie op in eigen dashboards. Zo bespaart u tijd die u aan belangrijkere werkzaamheden kan besteden.

Efficiënt werken met onze HRM app voor medewerkers

Met onze HRM app doen uw medewerkers hun administratie direct in Inventive ERP en staan ze in realtime verbinding met het kantoor. Dit verhoogt de productieve en voorkomt dat u gegevens moet overkloppen. Enkele functies van de HRM app zijn:

  • Verlofaanvragen indienen
  • Verlofstand bekijken
  • Declaraties invoeren met afbeelding
  • Planning bekijken

Wilt u onze HRM module zelf ervaren?

Onze consultants plannen graag een demo in. In deze sessie krijgt u alle ins-en-outs over onze HRM-module en de mobiele app, zodat u weet wat deze module voor uw organisatie kan betekenen.

Vraag een online demo aan

HRM functies en tools

Ziekte- en verlofregistratie

Houd de ziekte- en verlofregistratie van uw werknemers bij en laat verlofaanvragen en ziektemeldingen direct in de Inventive HRM App doen voor maximale efficiëntie.

Skills en certificaten

Leg per medewerker certificaten en skills vast, zodat dit gebruikt kan worden bij het inplannen van uw personeel.

Declaraties

Maak de verwerking van declaraties efficiënter en makkelijker, en voorkom fouten in het declaratieproces. Met HRM & medewerkers maakt u het gehele declaratieproces digitaal.

Digitaal personeeldossier

Leg documenten zoals arbeidsovereenkomsten, werkgeversverklaringen en diploma's vast in het digitaal personeelsdossier en maak deze toegankelijk voor de werknemer. Eén veilige centrale database voor alle documenten.

Online app

Gebruik de HR-app van Inventive op elke locatie door de mobiele applicatie. Door de intuïtieve interface creëert u duidelijkheid bij de werknemers en maakt u administratieve processen een stuk eenvoudiger.

Meldingen en notities

Arbeidscontract bijna verlopen? Door verschillende HRM dashboards krijgt u tijdig een melding en vergeet u nooit meer actie te ondernemen. Lees hieronder meer over onze HRM dashboards.

Configureer eigen HRM dashboards

In de module Medewerkers & HRM configureert u zelf uw dashboards. Doordat de dashboards volledig aan te passen zijn, rapporteert u alleen op wat u belangrijk vindt. Ook is het mogelijk om te werken vanuit de door Inventive geconfigureerde standaard HRM dashboards.

Creëer eenvoudig shortcuts naar de topics die het meest worden gebruikt. Dit verkort het aantal administratieve handelingen en geeft u direct meer overzicht.

 

Deze voordelen haalt u uit onze HRM-module

  • Een veilige en digitale opslagplaats voor alle personeelsdossiers
  • HRM & Medewerkers is geïntegreerd in Inventive ERP
  • Volledig zelf te configureren dashboards
  • Intuïtieve mobiele app voor uw werknemers

 

Meer weten over onze HRM & Medewerkers module?

Neem contact op met onze sales consultant. Hij vertelt u graag meer over de mogelijkheden.

Michael van Berckel(070) 336 80 80mvanberckel@ecisolutions.com

Liever een (online) demo?

Vraag hier een demo aan