CRM & Sales

Beheer al uw relaties met CRM & Sales

CRM & Sales is meer dan het bijhouden van adresgegevens van klanten en leveranciers. Deze module vormt de kern van uw ERP-systeem. Voor uw bedrijfsvoering is het essentieel om alles te weten over uw relaties. Dat kan met ons ERP-pakket, waarin gegevens snel en eenvoudig kunnen worden ingevoerd en gemakkelijk ‘veredeld’ kunnen worden gepresenteerd. Met de module CRM & Sales kunt u klantgericht te werk gaan, waardoor u de kwaliteit van uw dienstverlening kunt verhogen.

Krachtige tools voor het beheren van uw relaties

Inbound lead management

Gebruik leads vanuit externe bronnen om uw sales proces te starten. Inventive kan met een API worden gekoppeld aan elke mogelijke lead source. Kwalificeer leads en voeg ze toe aan uw sales pipeline. Happy hunting!

Outbound marketing

Gebruik tags om uw relaties te segmenteren en selecteer de juiste leads voor uw marketing acties. Houdt uw klanten op de hoogte van onderhoudswerkzaamheden, updates of gebruik inzicht in productgebruik voor cross-selling or up-selling. Met onze slimme lijsten bent u in controle.

Samenwerking met iNotes

Stop met post-its, en start met iNotes. Met iNotes stroomlijnt u uw interne communicatie, bevordert u samenwerking en reduceert u fouten. iNotes worden automatisch gekoppeld aan een relatie, contactpersoon of project. Bovendien kunt u de afhandeling van iNotes monitoren op elk niveau in uw organisatie.

Calculatie en Offertes

Maak gemakkelijk calculaties en offertes aan en verstuur ze vanuit Inventive. Gebruik prijslijsten uit uw Inventive artikelbestand en combineer deze met bewerkingen of voorgedefinieerde diensten. Per relatie past u bovendien op een eenvoudige manier korting-, betaling- en leveringsafspraken toe. Uiteraard wordt alles in uw huisstijl aangemaakt.

Geïntegreerde rapportage tools

Naast honderden vaste rapportages in alle modules zijn er in Inventive veel mogelijkheden om rapportering naar uw inzicht in te richten. Door middel van de geïntegreerde rapportage tools kunt u de door u geselecteerde gegevens uit uw database, compleet nieuwe rapportages maken.

De voordelen van CRM & Sales in Inventive

  • Verhoog uw Customer lifetime value
  • Houd elk contact nauwkeurig bij
  • Stuur uw Sales afdeling aan
  • Verhoog de kwaliteit van uw dienstverlening

 

 

Meer weten over CRM & Sales?

Neem contact op met onze Sales consultant. Hij vertelt u graag meer over de mogelijkheden.

Michael van Berckel(070) 336 80 80mvanberckel@ecisolutions.com

Liever een (online) demo?

Vraag hier een demo aan