Specifieke ERP-oplossingen gemaakt voor uw branche

Projectgestuurde Cloud ERP voor iedere bedrijfsomvang

Door ervaring in verschillende branches heeft Inventive verschillende stramienen ontwikkeld voor een ERP-systeem dat perfect aansluit op de bedrijfsprocessen uw branche. Doordat het systeem modulair is opgebouwd, kunt u het eenvoudig uitbreiden met extra modules en functionaliteit. Ook schaalt u eenvoudig op wanneer u meer mensen in het ERP-systeem wilt laten werken. Daarmee is Inventive ERP voor iedere bedrijfsomvang inzetbaar.

Tuinbouw

We helpen tuinbouwbedrijven bij het digitaliseren van hun volledige onderneming, en zorgen dat hun winstgevendheid van projecten wordt verhoogd.

Meer informatie
Handel

We helpen handelsbedrijven om het proces van in-en verkoop, artikel en partijenbeheer en logistiek en voorraad optimaal te beheren.

Meer informatie
Maritiem

We digitaliseren scheeps- en jachtenbouwers, interieurbouwers en maritieme toeleveranciers van A tot Z. Onze op deze sector afgestemde workflows en tools maken het verschil.

Meer informatie
Installatie en service

Wij maken het proces van installatie en service slimmer en efficiënter. Daarvan profiteren uw klanten én uw medewerkers.

Meer informatie
Productiebedrijven

We helpen bedrijven met engineer-to-order of configure-to-order productie die projectmatig produceren. Met onze voorgedefinieerde workflows boekt u snel resultaat.

Meer informatie

Zij werken met Inventive ERP (Cases)

Filteren

Meer weten over Inventive Cloud ERP?

Bel mij voor een introductiegesprek en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het optimaliseren van uw projectadministratie.

Michael van Berckel(070) 336 80 80mvanberckel@ecisolutions.com

Liever een (online) demo?

Vraag een demo aan