ERP Software voor de tuinbouw

Van voor- tot en met nacalculatie, geïntegreerd in één systeem

Langdurige (grote) projecten met meerdere onderaannemers en ingewikkelde projectstructuren; de tuinbouw sector weet als geen ander hoe belangrijk het is om grip te hebben op hun lopende projecten. Met het projectgestuurde ERP-systeem van Inventive brengt u deze tuinbouw projecten volledig onder in één geïntegreerd ERP-systeem. Hierdoor rapporteert u eenvoudig naar stakeholders op verschillende niveau’s en stuurt u waar nodig bij, om de winstgevendheid te maximaliseren.

Verhoog de winstgevendheid van uw turn-key tuinbouw projecten

Wanneer u vanuit één geïntegreerd systeem werkt, verkrijgt u nieuwe inzichten in uw business. Ons ERP-systeem voor tuinbouw maakt het mogelijk om financieel te sturen op uw tuinbouwprojecten en daardoor de winstgevendheid direct te verhogen.

Onze klanten in de tuinbouw

Van der Hoeven

Van der Hoeven Horicultural projects bouwt turn-key projecten over de hele wereld en waaronder o.a. ModulAIR, HAco en NOVISOL kassen. Van der Hoeven neemt in de bouw het gehele projectmanagement op zich met behulp van Inventive ERP.

Horconex

HORCONEX verzorgt complete tuinbouwprojecten voor het bouwen van kassen en aanverwante installaties. Vanaf projectontwerp tot en met de oplevering van de kas is de regie, zowel in Nederland als over de grens, in de vertrouwde handen van Horconex.

Belangrijkste functies en tools

Projecten

Verkrijg inzicht in de voortgang van uw lopende projecten en stuur, waar nodig, bij om uw rendement op uw (deel)projecten te maximaliseren. Lees meer over Projecten

Planning

Plan uw medewerkers en resources eenvoudig in op een digitaal planbord. 'Drag & drop' maakt het plannen in Inventive ERP nu nóg makkelijker.

Shop floor control

Stuur uw werknemers efficiënt aan vanaf het kantoor met digitale werkbonnen. Pas tijdens lopende projecten de werkorders aan en verkort de productietijden.