ERP Software voor de tuinbouw

Grip op turn-key projecten

Langdurige (grote) projecten met meerdere onderaannemers en ingewikkelde projectstructuren; de tuinbouw sector weet als geen ander hoe belangrijk het is om grip te hebben op hun lopende projecten. Met het projectgestuurde ERP-systeem van Inventive brengt u deze tuinbouw projecten volledig onder in één geïntegreerd ERP-systeem. Hierdoor rapporteert u eenvoudig naar stakeholders op verschillende niveau’s en stuurt u waar nodig bij, om de winstgevendheid te maximaliseren.

Voor- tot en met nacalculatie vanuit één geïntegreerd ERP-systeem

Wanneer u vanuit één geïntegreerd systeem werkt, verkrijgt u realtime inzichten in uw business. Ons ERP-systeem voor de tuinbouw maakt het mogelijk om financieel te sturen op uw tuinbouwprojecten en daardoor de winstgevendheid direct te verhogen. Door onze multi-level voorcalculatie brengt u tot in detail inzichtelijk wat de verwachte kosten zijn voor uw tuinbouwproject. Zo krijgt u na oplevering inzicht op welk subproject u moet bijsturen.

Meer leren over de voordelen? Plan een kennismaking in

Belangrijkste functies en tools

Projecten

Verkrijg inzicht in de voortgang van uw lopende projecten en stuur, waar nodig, bij om uw rendement op uw (deel)projecten te maximaliseren. Lees meer over Projecten

Planning

Plan uw medewerkers en resources eenvoudig in op een digitaal planbord. 'Drag & drop' maakt het plannen in Inventive ERP nu nóg makkelijker.

Shop floor control

Stuur uw werknemers efficiënt aan vanaf het kantoor met digitale werkbonnen. Pas tijdens lopende projecten de werkorders aan en verkort de productietijden.

Uren- en materiaalregistratie

Registreer uren en materialen op werkopdrachten en ken deze toe aan projecten. Zo krijgt u direct inzicht in de voortgang van uw turn-key projecten

Inventive dashboards

Configureer zelf relevante dashboards en rapportages over alle data in het ERP-systeem en creëer overzichtelijke rapportages voor verschillende stakeholders.

Mobiele applicatie

Stuur monteurs op pad met een overzicht van werkzaamheden, routeplanning, klant-, object- en locatie informatie. Altijd en overal te gebruiken op een tablet of mobiel.

Onze klanten in de tuinbouw

Van der Hoeven

Van der Hoeven Horicultural projects bouwt turn-key projecten over de hele wereld en waaronder o.a. ModulAIR, HAco en NOVISOL kassen. Van der Hoeven neemt in de bouw het gehele projectmanagement op zich met behulp van Inventive ERP.

Horconex

HORCONEX verzorgt complete tuinbouwprojecten voor het bouwen van kassen en aanverwante installaties. Vanaf projectontwerp tot en met de oplevering van de kas is de regie, zowel in Nederland als over de grens, in de vertrouwde handen van Horconex.

Werk volledig web-based

Laat uw buitendienst hun ERP-software op iedere gewenste locatie gebruiken. Doordat onze software web-based is heeft u alleen een internetverbinding en een browser nodig. Hierdoor hoeft u niet meer te investeren in dure servers en werkt u altijd op de nieuwste versie. Naast lage investeringskosten is onze zeer flexibel. Zo schaal u het aantal gebruikers eenvoudig op en af en betaalt u nooit te veel voor uw gebruikers.

Benieuwd naar een case study van een van onze klanten in de tuinbouw? Laat uw gegevens achter en ontvang het bestand per mail.

Meer weten?

Ik vertel u graag meer over onze ERP-software voor tuinbouwbedrijven. Neem vrijblijvend contact op via onderstaande contactgegevens.

Michael van Berckel(070) 336 80 80mvanberckel@ecisolutions.com

Liever direct kennismaken?

Demo aanvragen