ERP-software voor handelsbedrijven

ERP-software voor handelsbedrijven

Handelsondernemingen en dienstverlenende organisaties zijn sterk afhankelijk van het optimaal functioneren van logistieke processen. Ons ERP-pakket is hiervoor uitermate geschikt. Doordat uw dienstverlening verbetert, kunt u uw verkoop omhoog stuwen. Uw medewerkers kunnen direct zien welke goederen en diensten er moeten worden geleverd, ingekocht en wat bijvoorbeeld de voorraadpositie is.

Door gebruik te maken van het deelsysteem Handel & Dienstverlening kunnen zowel ondernemers in de ‘klassieke’ handel als dienstverleners, hun slagkracht verbeteren. Het deelsysteem Handel & Diensten bestaat uit de hier onder vermelde modules.

De belangrijke modules voor handelsbedrijven

Meerdere magazijnen

Wanneer de voorraad wordt opgeslagen in meerdere magazijnen, is het essentieel om hier duidelijk inzicht in te krijgen om logistieke problemen te voorkomen. Met de module Meerdere magazijnen zorgt u dat deze voorraad eenvoudig wordt ingedeeld naar de juiste locatie met eventueel ook rijdende magazijnen, zoals servicebussen.

Webshop koppeling

Door onze webshop koppeling met Magento is het mogelijk om uw webshop data te synchroniseren met Inventive ERP. Hierdoor lopen gegevens zoals o.a. uw voorraden, bestellingen en artikelen, synchroon met uw webshop. Wel zo gemakkelijk!

EDI Koppeling

Koppel direct met leveranciers via EDI, bijvoorbeeld met het Trivest Connect platform. Automatiseer hiermee de gegevens uitwisseling tussen u en uw leverancier voor een foutloos en snel orderproces.

Deze handelsbedrijven maken gebruik van Inventive ERP

Meer weten over onze ERP-Software voor handelbedrijven?

Bel mij voor een introductiegesprek en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het digitaliseren van uw handelsbedrijf.

Michael van Berckel(070) 336 80 80mvanberckel@ecisolutions.com

Liever een (online) demo?

Vraag hier een demo aan